Rareș Bogdan: De-asta m-au chemat la DNA

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan a povestit momentul audierii la DNA, relatat ieri de Cozmin Gușă. Realizatorul Realitatea TV spune că totul a pornit de la o întâlnire din Poiana Brașov. 

Rareș Bogdan spune că se afla la Poiana Brașov și schia împreună cu fiul său. La un moment dat, la un restaurant a întâlnit doi inculpați într-un dosar aflat în lucru la DNA, care nu aveau voie să comunice între ei. 

"Am primit un telefon de la DNA Brașov și am fost invitat să stau de vorbă cu procurorul care am înțeles că este chiar șeful de acolo, nu mai țin minte exact. M-am dus cu mașina. Am intrat în DNA Brașov pe o vreme groaznică: ningea, ploua, burnița. Am intrat, am stat de vorbă cu procurorul. M-a întrebat dacă am transmis ceva. Am răspuns că nu, eu sunt un om civilizat: l-am salutat. Omul s-a ridicat în picioare și m-am dus și l-am salutat. Erau vreo câteva zeci de oameni în restaurant. Procurorul mi-a zis că pe urmă am venit și am vorbit și cu celălalt inculpat din dosar, iar ei nu au voie să se întâlnească. Am răspuns că l-am salutat și pe acela. Eu dacă intru undeva, nu mă intereseaza ce legătură este între cei doi, eu salut și pe unul și pe altul. I-am zis că nu am transmis nici o informație și a fost totul în regulă," a povestit Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel