Rareș Bogdan, atac la Tudorel Toader, după ce i-a respins acreditarea unui jurnalist

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan a reacționat la decizia lui Tudorel Toader de a-i refuza acreditarea la ministerul Justiției a jurnalistului PRO tv, Ovidiu Oanță.

"Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți ...Pentru nefericiții ăștia de la putere, libertatea presei e ca o andrea în cap. Au murit oameni pentru a ne putea exprima liber, dar infractorii scuipă pe mormintele lor!", a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

”Ministerul Justitiei refuza nejustificat sa ma mai acrediteze dupa ce in repetate randuri Tudorel Toader mi-a spus ca imi va interzice accesul in minister, revoltat de intrebarile mele deranjante!

Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea: Ministerul Justitiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat ca mi se refuza acreditarea pentru 2019, raspunsul fiind dat nu in doua zile la cererea din ianuarie, ci la doua luni distanta. In plus, nu mi se comunica explicit in ce fel am afectat activitatea Ministerului Justitiei. Probabil prin sutele de intrebari pe care i le-am adresat ministrului Justitiei.", a scris Ovidiu Oanță pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel