Rareș Bogdan a răbufnit, în direct, la Antena 3: „De parcă am trafica sclavi. M-am săturat! Gata! S-a terminat!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a răbufnit în această seară, în direct, susținând că s-a săturat de traseismul politic și că va ataca colegii, inclusiv pe premierul Ludovic Orban, la fiecare transfer de la PSD la PNL.

„Le propun celor de la PSD să încerce să propună un premier peste exact 4 ani și 3 luni atunci când vor avea un nou premier în România. Până atunci premierul îl va da PNL atâta timp cât la președinția României se va afla dl Klaus Iohannis.

Citește și Propunerea PSD de premier, dacă mâine moțiunea de cenzură trece (surse)

Consider că ar fi trebuit să ies public să-i atenționez pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Le spun acum că îi rog să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, de parcă am trafica sclavi în epoca contemporană pentru că este o rușine în democrația românească. 

Câștigăm cu cei pe care îi avem, nu va cădea Guvernul cu deputații și senatorii care ne vor susține, să nu ne facem de râs pentru că orice mișcare de transfer în această perioadă echivalează cu o recunoaștere că PNL nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a continua guvernarea. 

PSD este un partid corupt. Îi atenționez pe colegii mei public să înceteze orice transfer pentru că la fiecare transfer îi voi ataca frontal public inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac atunci când partidul meu este pus în genunchi! Gata! S-a terminat! Să fie extrem de clar! Din momentul ăsta nu mai tac!”, a spus Rareș Bogdan, în această seară, în direct, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel