Rareș Bogdan a luat FOC: „Dacă are așa un acces de sinceritate, să ne zică domnul ministru tot”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, îl critică pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat că va face o restructurare masivă pentru că nu poți cu pile, amante și nepotisme „să generezi plus valoare”.

„Guvernul și o groază de alte instituții publice sunt aproape paralizate de nepoate și amante care au o grămadă de treabă: își fac unghiile, merg la coafor cu mașina instituției, fac chetă pentru bani de concediu, merg la sală să reziste toată noaptea la discotecă, e greu tare, ce mai... Vă dați seama, să ajungă un ministru să simtă că nu mai poate, că trebuie să se apuce el să înregistreze documente deoarece pilele nu știu să-și scrijelească corect nici numele, îl scriu cu virgulă. Dacă are așa un acces de sinceritate, să ne zică domnul ministru tot: nume, prenume, CNP, unchi-părinți-amanți, scopul și durata vizitei. Și la final, totalul salariilor încasate degeaba, din taxele și impozitele plătite de sectorul privat. Să știm o treabă, domnule! Haideți, cu curaj, ca la preot!

Citește și Razvan Cuc a descoperit pilele și amantele din minister. Reacția USR: „Tupeul PSD e incredibil"

P.S. Sunt convins că statul are și angajați onești, competenți. Sunt convins de asta!! Însă, din păcate, dacă se apucă să vorbească, sunt dați afară. Trist”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel