Razvan Cuc a descoperit pilele și amantele din minister. Reacția USR: „Tupeul PSD e incredibil”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul USR, Cătălin Drulă, membru al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților îl critică pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a declarat că va face o restructurare masivă pentru că nu poți cu pile, amante și nepotisme „să generezi plus valoare”.

„Se impune o restructurare masivă în toate companiile din minister. Filtrul îl va face managementul. Dacă nu sunt în stare să facă filtrul, atunci o să încercăm prin Adunarea Generală a Acţionarilor....Managerii, în general, vor să aibă rezultate. Cu pile, amante, nepoate, nepotisme nu poţi să generezi plus valoare şi o valoare adăugată", a spus ministrul Transporturilor.

Citește și Povestea AMANTEI din guvernul României

„După 958 de zile de guvernare PSD, dintre care jumătate ministru al Transporturilor a fost chiar el, Răzvan Cuc declară că în companiile din minister e plin de pile, amante, nepoate, nepotisme. E și greu de reacționat la așa ceva. Ce să spui? Că vasta majoritate a pilelor, amantelor și nepoților a fost adusă acolo de PSD? Că de aproape 3 ani, numai asta fac? Că au populat administrația țării cu toți incompetenții și bandiții?", a fost reacția deputatului USR, Cătălin Drulă, potrivit Digi24.

Deputatul USR condamnă lipsa de profesionalism din Ministerul Transporturilor și îi reproșează ministrului Cuc că nu a fost interesat să reformeze companiile din subordinea ministerului.

„Când le-am spus de nenumărate ori, în Comisia de Transporturi - dlui. Cuc și celorlalți miniștri PSD, Stroe și Șova - că e nevoie de restructurare și reformă, că e dezastru în companiile din subordine, am vorbit cu pereții. Pentru că erau pile, amante și nepoate de pus în funcții." a mai scris Drulă.

Citește și Un ministru al cabinetului Dăncilă recunoaște că sistemul e plin de "pile, amante, nepoate": Nu poți genera plus valoare!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat marți, la Realitatea TV, că au început deja restructurările şi chiar el ar da afara din minister câţiva funcţionari pentru a debloca nişte proiecte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel