Ramona Bruynseels, ex-candidată la prezidențiale, despre TRECEREA la PSD, după DEMISIA din PP-USL

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ramona Ioana Bruynseels a demisionat din Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal (PP-USL), partid din partea căruia a candidat la alegerile prezidențiale din acest an. Ea a vorbit despre apropierea de PSD.

Fosta candidată la primul tur al alegrilor prezidențiale din acest an,  Ramona Ioana Bruynseels, a demisionat din Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal, potrivit ziarelive.ro. Aceasta le-a transmis colegilor de partid un mesaj prin care își justifică gestul.

„Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in timpul campaniei pentru prezidentiale.

Nu am apucat sa va cunosc pe toti atat de bine precum as fi dorit dar planul meu a fost ca asta sa se intample imediat dupa incheierea campaniei prezidentiale.

(...)

Acum insa, pt mine cel putin, a venit momentul bilantului.

Da, nu am fost un candidat perfect. Nici nu puteam sa fiu pt ca, din pacate :(, nu sunt perfecta. Dar am intrat cu sufletul curat si cu o credinta puternica in proiectul candidaturii. Mi-am pus ‘la bataie’ familia, banii personali si numele nepatat (atat al meu cat si al sotului). Am muncit mult si am facut tot ceea ce mi s-a cerut/recomandat sa fac. Am reusit cat am reusit.

Oricum, nu este nici extrem de bine dar nu este nici rau, dimpotriva.

Proiectul nostru s-a incheiat. In consecinta, aseara mi-am transmis demisia din PPUSL.

Imi pare rau ca nu ne-am intalnit zilele acestea pt a va multumi personal, recunosc ca nu am fost instiintata despre organizarea intalnirilor de ieri si de azi.

Probabil a fost o neintelegere, care de altfel nici nu mai conteaza.

Sunt recunoscatoare pentru a va fi fost lider pe parcursul campaniei pt prezidentiale din 2019 si va doresc Dvs si PPUSL succes pe mai departe! Sunt sigura ca acesta se va intampla.

Va doresc tot ce este mai bun tuturor si va adresez multe incurajari sa persistati in loialitatea fata de cele trei valori: Demnitate, Onoare, Curaj!

Va multumesc!

Doamne ajuta Romania si pe noi toti!

Ramona Ioana Bruynseels“, a scris Ramona Bruynseels în mesajul transmis într-un grup intern al partidului.

La final, fosta candidată la prezidențiale a dorit să clarifice și relația ei cu PSD: „Ps: in cazul in care ati auzit ca as fi mers la PSD, sa stiti ca nu este adevarat”, scrie Ramona Ioana Bruynseels.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel