Raluca Turcan: Parlamentul, o unealtă pentru reglarea de conturi din PSD

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Raluca Turcan, liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților, acuză că Parlamnetul a ajuns o unealtă pentru reglarea conturilor din PSD. Declarația vine după ce ședința Parlamentului în care trebuia votată moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader a fost suspendată.

Turcan susține că Tudorel Toader este șantajat de PSD și ALDE.

“Este un comportament tipic infracțional. S-au folosit de Camera Deputaților pentru a pune presiune pe ministrul Justiției să rezolve temele stabilite: modificările la Codul Penal și Legea amnistiei și grațierii, principalul instrument prin care Liviu Dragnea își mai ține partidul în mână.

Astăzi, românii s-au putut convinge încă o dată de ce este nociv pentru toată lumea că Parlamentul se află sub conducerea lui Liviu Dragnea, pentru că această instituție a ajuns să fie folosită în reglarea de conturi între taberele din PSD.

Să nu ne imaginăm că există tresăriri de bună-credință cu privire la nerealizările administrative sau în politici publice ale ministrului Justiției, Tudorel Toader. Nu! Toader mai are de bifat câteva cerințe exprese care țin de interesele infractorilor. Și asta i-a cerut astăzi prin fuga din Parlament, PSD și ALDE ministrului Justiției.”, a declarat Turcan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel