Raluca Turcan: „Majoritatea PSD-ALDE a SACRIFICAT legea pensiilor”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, a declarat astăzi, pentru știripesurse.ro, că social-democrații nu au introdus legea pensiilor la votul final pentru a nu valida procedura de săptămâna trecută legată de revocarea din funcție a liderului Camerei, Liviu Dragnea.

„Aseară a fost votată legea pensiilor în comisiile de specialitate. Forma care a rezultat în comisiile de specialitate este în multe articole neconstituțională și o mare amăgire pentru toți pensionarii, întrucât varianta pe care PSD o pune pe masă este o majorare a pensiilor cu 20% începând cu 1 septembrie 2019. PNL a solicitat aplicarea legii pensiilor și indexarea legii pensiilor de la 1 ianuarie 2019, așa cum este și firesc, și în felul acesta demonstrăm adevărata mârșăvie a celor din majoritatea de guvernare la adresa pensionarilor din România.

Cu această variantă de lege a pensiilor cei de la PSD au dorit să vină azi în plen. Opoziția, PNL, a afirmat că, fără să fie pe ordinea de zi introduc acest proiect la sesiunea de vot final, practic se confirmă toată procedura de săptămâna trecută legată de revocarea lui Liviu Dragnea și Florin Iordache. Doar pentru a nu valida procedura de săptămâna trecută legată de revocarea lui Liviu Dragnea și Florin Iordache, majoritatea PSD-ALDE a sacrificat legea pensiilor”, a declarat Turcan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel