Raluca Turcan, ATAC la Liviu Dragnea: "Să nu se mai ascundă în spatele unor foşti deţinuţi politic"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, îi solicită preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, "să nu se mai ascundă în spatele unor foşti deţinuţi politic".

"Spectacol grotesc din partea PSD la Cotroceni! Îi solicit lui Liviu Dragnea să nu se mai ascundă în spatele unor foşti deţinuţi politic. Nu a făcut nimic pentru ei. Nu are niciun drept să se folosească de suferinţa acestor oameni. Ei nu au fost deţinuţi pentru că au fost infractori, ci pentru că au luptat pentru libertate şi dreptate într-un regim criminal şi ilegitim. Dacă are curaj, ar trebui să se prezinte în faţa judecătorilor şi să se apere bărbăteşte! Se tot ascunde ba după fusta Vioricăi Dăncilă, ba după biroul lui Florin Iordache, ba în spatele unor uşi bine închise în care se tot scriu proiecte de OUG-uri pe justiţie", a scris Raluca Turcan, vineri, pe Facebook.

Partidul Social Democrat a fost reprezentat vineri, la Palatul Cotroceni, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, de o delegaţie din care au făcut parte Eugen Nicolicea - vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi foştii deţinuţi politic Marin Iancu şi Ioan Muntean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel