Raed Arafat, ameninţat cu MOARTEA. Făptaşul, plasat sub control judiciar: "O să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Bărbatul din Alba Iulia, care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat, în luna iulie, a fost reţinut, apoi plasat sub control judiciar. Bărbatul este adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat a fost reţinut în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Acesta a fost plasat de judecători sub control judiciar şi urmează să fie eliberat, vineri, după ce expiră ordonanţa de reţinere.

La jumătatea lunii iulie, Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de către un bărbat din Alba Iulia, adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un fragment din postarea de pe Facebook.

Codul penal stabileşte că „fapta de a ameninţa o persoană, producând o stare de temere”, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un 1 an sau cu amendă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel