Radu Tudor: Corina Crețu, dezvăluire halucinantă despre PSD

Narcis Popa |
Data publicării:

Radu Tudor spune că dezvăluirea Corinei Crețu, comisar european și actual membru PSD, conform căreia actualul Guvern nu a depus la Comisia Europeană documentația pentru accesarea fondurilor europene pentru autostrada Sibiu-Pitești  este halucinantă. 

:Comisarul european Corina Cretu,membru PSD, dezvaluie un detaliu absolut halucinant ! Acela ca actualul Guvern nu a depus la Bruxelles documentatia pentru atragerea de fonduri europene pentru autostrada Sibiu-Pitesti, cruciala pentru economia Romaniei dar si pentru marele proiect european Coridor 4. Aceasta bataie de joc din partea guvernantilor trebuie sa inceteze imediat !

Corina Cretu repeta ce a mai spus si ce sustin si eu de ani buni : e o incoerenta, o lipsa de viziune si de profesionalism la Transporturi in toate guvernele PSD care s-au succedat in Decembrie 2012 pina azi.

Nu cred ca a fost emisiune in care sa nu trag un semnal de alarma, sa spun : treziti-va ! Aveti miliarde pe mana, faceti autostrazi si spitale noi ca ce scufundam !

De ani de zile vorbim de infrastructura, de Sibiu-Pitesti, de nevoile Romaniei – si ei nici macar n-au depus documentatia !

Este prea multa incompetenta si rea vointa in acest domeniu guvernamental !

Suntem in al 13 lea ceas si ei inca nu stiu sau nu vor sa faca ce trebuie !

Sa plece acasa !

Sa vina altii care inteleg care sunt marile nevoi pentru dezvoltarea economiei romanesti !" este mesajul lui Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel