EXCLUSIV  Radu Mihail, senator USR Diaspora, interviu EXPLOZIV. Declarațiile zilei

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Radu Mihail
Radu Mihail

Radu Mihail, senator USR Diaspora, este invitat la Știridiaspora.

Interviul pe care l-a acordat colegului nostru Bogdan Bolojan este disponibil pe Facebook Știridiaspora, dar și pe contul de Youtube joi seară, 6 septembrie, începând cu ora 21:00.

S-a discutat despre protestul din 10 august, votul prin corespondență, dar și despre primirea Vioricăi Dăncilă de către românii din Spania care a avut loc astăzi. De asemenea, Radu Mihai a făcut precizări și despre noul partid al diasporei.

 

Radu Mihail a emigrat din țară și a rămas departe de România timp de 16 ani. El a revenit, a intrat în politică și este acum senator.

Absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din București, Radu Mihail și-a completat educația obținând diploma de studii post-universitare în dezvoltarea economică a întreprinderilor de la INDE (Institutul Național de Dezvoltare Economică, ASE Bucuresti/CNAM Paris) la care a adăugat în 2008 un Executive MBA de la HEC School of Management Paris.

A avut șansa să lucreze și să conducă echipe în Europa (România, Frața, Italia, Marea Britanie) și Statele Unite, în medii multiculturale, în perioade de succese importante, dar și de crize profunde.

Domeniile economice principale în care a activat sunt TIC și energie, în companii multinaționale precum France Telecom/Orange, Motorola și CGGVeritas. A condus activități de concepere și lansare pe piață a unor produse și servicii diverse, de la telefoane mobile la achiziții de date geofizice. A avut un rol important în crearea și dezvoltarea unor organizații, în pregatirea și gestionarea de fuziuni/achiziții de întreprinderi.

A trecut prin postura de tânăr întreprinzator în tehnologie de vârf in România anilor '90 și a redevenit întreprinzator în 2014, creând o activitate de sprijin pentru dezvoltarea IMM-urilor.

De mai bine de cinci ani colaborarează cu departamentul Executive Education al HEC Paris ca îndrumător în realizarea lucrării de diploma pentru participanții la programul Executive MBA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel