Pune un pumn de sare grunjoasă în adidași: doar așa vei rezolva, rapid și fără costuri, o mare problemă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pune un pumn de sare grunjoasă în adidași - dor așa vei rezolva, rapid și fără costuri, o mare problemă. Sursa - Pexels
Pune un pumn de sare grunjoasă în adidași - dor așa vei rezolva, rapid și fără costuri, o mare problemă. Sursa - Pexels

Căldura nu înseamnă doar soare și mare, ci și probleme cu care ne confruntăm zilnic.  Gândiți-vă la casa invadată de țânțari sau la hainele preferate, pătate de transpirație.

Când căldura devine copleșitoare, transpiram mult, iar acest fenomen afectează fiecare parte a corpului și nu doar spatele sau axilele. În special, dacă purtăm încălțăminte sport, care este comodă, seara când ne descălțăm, ne dăm seama că este impregnată de un miros urât.

Cu siguranță, însă, nu o putem spăla în fiecare zi, mai ales dacă avem nevoie a doua zi de e. Cum putem rezolva problema? Cu sare grunjoasă! Pentru a elimina mirosul urât de la pantofi ai nevoie doar de sare grunjoasă.

Curăță vasul de toaletă în câteva minute, fără efort: Un truc genial! Ai nevoie de forme pentru brioșe și congelator

 

Cum ar trebui să procedezi? Foarte simplu. După ce v-ați scos pantofii, presărați o mână mare de sare grunjoasă în interior. Vă sfătuim să amplasați încălțămintea într-o zonă ventilată a casei, lângă balcoane sau ferestre. Lăsați sarea în încălțăminte peste noapte, apoi îndepărtați-o  dimineața.

Sarea va absorbi umezeala și mirosul neplăcut: vei putea purta pantofii tăi preferați fără probleme, evitând să-i speli în fiecare zi.   

 

 

BONUS. Pune o jumătate de lămâie în mașina de spălat vase: ceea ce se întâmplă este uimitor

 

Nimeni nu te-a sfătuit vreodată să pui o jumătate de lămâie în mașina de spălat vase, dar ar trebui să încerci acest truc. Ce se întâmplă este uimitor!  

Lămâia este un produs care poate fi folosit în multe moduri diferite în viața de zi cu zi. Pe lângă gătirea și aromatizarea rețetelor noastre, datorită puterii sale de degresare și dezinfectare lămâia este utilă și pentru treburile casnice.  

Metoda ușoară prin care faci tacâmurile vechi să arate ca noi. Nu ai nevoie de produse scumpe, le cureți cu ce ai deja în cămară

În acest sens, vrem să vă sugerăm un truc simplu și super eficient. Probabil că nimeni nu ți-a mai spus asta până acum, dar poți pune o jumătate de lămâie în mașina de spălat vase, pentru a rezolva o problemă foarte enervantă. 

De ce să pui praf de copt pe haine, înainte de spălare. Un truc incredibil

După cum am anticipat, utilizările alternative ale lămâii sunt diferite. Acest ingredient simplu, de fapt, poate fi folosit: degresarea suprafețelor de lucru din bucătărie, curățarea cafetierei, igienizarea cuptorului cu microunde; lustruirea suprafețele metalice. Lămâia ține insectele departe, are grijă de tenul nostru, dinți și păr.

Acestea sunt doar câteva dintre utilizările alternative ale acestui fruct. În realitate, lămâia este utilă și în multe alte situații, inclusiv în cea pe care urmează să ți-o dezvăluim.

Trucul suprem pentru a elimina petele de ulei de pe haine

Dincolo de utilizările de mai sus, lămâia este foarte utilă și în această altă situație. Pune jumătate din fructul citric în mașina de spălat vase și pornește aparatul. Așteptați ca spălarea să se termine și veți vedea rezultatul! Cu această operațiune simplă vei putea rezolva o problemă cu adevărat enervantă. Ai înțeles despre ce vorbim? Da, mirosurile neplăcute  din mașina de spălat vase vor dispărea.

Curățați-vă în profunzime toaleta cu acest amestec puternic de oțet, bicarbonat și un ingredient secret. Trucul pentru care îți vei mulțumi

În acest moment, turnați oțet în mașina de spălat vase, presărați bicarbonat de sodiu pe ici pe colo uniform, puneți o jumătate de lămâie într-unul dintre compartimente și începeți o spălare completă. Ce se întâmplă este cu adevărat uimitor! După ce a trecut timpul,  mașina ta de spălat vase va fi curată și parfumată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel