PSD vrea ÎNCHISOARE pentru cine jignește un demnitar

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PSD prin Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea vor să modifice Codul Penal ca cei care jignesc un om politic sau un judecator să ajungă în spatele gratiilor.Deci, insulta și calomnia ar putea redeveni fapte penale, cele doua infracțiuni fiind dezincriminate de CCR în 2006.

 

Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea au declarat că s-au săturat ca politicienii sa fie înjurați de fiecare dată când ies în public.  Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, deputatul Eugen Nicolicea și Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu și ministru al Turismului, au fost huiduiți, luni după-amiază, la Sibiu, de mai multe persoane aflate în fața sediului filialei partidului.

"Activistii ăstia social, plătiti regește, ca mulți dintre ei nu au un loc de muncă concret, doar o perturbă pe banii care îi primesc pentru treaba asta. Cât să mai tolerăm? Azi vin și vandalizează intrarea în Ministerul de Justitie, au vandalizat casele unor oameni politici, ale unor jurnalisti, maine, poimaine intra și în casa. Unele legi trebuie modificate foarte urgent, cum e aia cu ultrajul. Da, o vom modifica și repede", a declarat Codrin Stefanescu.

 "Ați văzut o mie de cazuri în care politisti, judecatori, procurori, ca sa nu zic si demnitari, sunt injurati, insultati pe motiv ca nu are nimeni ce le face si evident ca trebuie reformulat. Sustineti aceasta modificare? Bineinteles ca o sustin", a spus Eugen Nicolicea, deputat PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel