PSD va propune REJUDECAREA tuturor dosarelor de după 2009

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Ceea ce s-a bănuit de la început, faptul că alianța PSD-ALDE urmărește revizuirea dosarelor penale de după 2009, confirmă astăzi parlamentarul Cătălin Rădulescu, zis și Mitralieră.

Acesta susține că protocoalele SRI cu instituţii din sistemul judiciar reprezintă un act de poliţie politică, așa că sigura soluție rămâne o lege care să prevadă rejudecarea dosarelor.

„Eu o să propun ca toate dosarele care s-au făcut după 2009 să fie prin lege revizuite. Judecătorii oneşti, care au acest drept constituţional inamovibil să judece după probe şi nu după ce se dă de unii sau de alţii, trebuie să ia fiecare dosar, cu calm, cu intuiţie, cu probe şi trebuie rejudecat fiecare dosar. Au intrat oameni în puşcărie, care poate sunt nevinovaţi, alţi oameni au fost condamnaţi la cinci ani, la şase ani, la şapte ani, la opt ani, în anii anteriori şi acum la Înalta Curte, la completul de cinci, sunt achitaţi pe bandă rulantă, dar între timp oamenii ăia şi-au pierdut familii, şi-au pierdut afaceri, şi-au pierdut prestigiu, şi-au pierdut onoare (...), atunci noi avem un singur lucru de făcut, ca să depistăm şi să arătăm poporului român ce a făcut această poliţie politică în aceşti ani de zile şi să îndreptăm legislaţia, pentru asta suntem trimişi”, a declarat Rădulescu la RFI.

Deputatul Mitralieră mai introduce o chestiune periculoasă, și anume faptul că "cineva a vrut să aibă toată baza de date a oamenilor de afaceri români nativi, adică să distrugem tot ce înseamnă om de afaceri român, să vină străinul în ţara noastră să ia totul".

Deci, nu politica dezastruoasă a guvernului PSD-ALDE a distrus clasa mijlocie, ci protocoalele dintre SRI și alte instituții.

Cum rămâne cu cei care totuși au furat? Mai contează sau s-a dat liber la furăciuni, atâta timp cât ești mebru de partid sau din cercul unor politicieni?

Foto- dcnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel