PSD se DESFIINȚEAZĂ. Schimbări MAJORE stabilite în „CEx-ul paralel“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sigla și denumirea Partidului Social-Democrat  ar urma să fie schimbate. Conducerea PSD urmează să fie preluată de Marcel Ciolacu și Gabriela Firea.

PSD ar putea să să nu mai existe în cel mai scurt timp. O serie de lideri, reuniți în această seară la solicitarea lui Marcel Ciolacu, iau în calcul schimbarea siglei și numelui partidului, într-un proces de transformare totală. Informațiile au fost devoalate de jurnalistul Silviu Mănăstire în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”.

Decizia de desființare a actualului PSD ar fi fost luată în cadrul ședinței de luni seară unde au participat 20 de lideri ai partidului convocați de Marcel Ciolacu. Totodtă, „CEx-ul paralel” ar fi stabilit și că întreaga conducere actuală a PSD își va depune demisia în ședința Comitetului Executiv al PSD de marți. Conducerea interimară a partidului ar urma să fie preluată de Ciolacu și Gabriela Firea, în calitate de președinte executiv.

Dacă Viorica Dăncilă ar urma să primească în schimbul demisiei un post de senator și revenirea la șefia organizației de femei a PSD, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor ar urma să rămână fără absolut nicio funcție în partid. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel