PSD, război total cu Clotilde Armand: Nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Social-democrații ironizează o postare publicată de Facebook de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ca reacție la declarațiile lui Sorin Grindeanu: „Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs”.

„Clotilde, nu mai folosi Google Translate când scrii pe Facebook, că te faci de râs! Cum te-ai făcut deja în funcția de primar! P.S. Tu ești o cauză pierdută. Însă nu-ți mai bate joc de elevii din Sectorul 1, plătește-le bursele”, au comentat social-democrații postarea primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Într-o captură de ecran, social-democrații au subliniat o cacofonie a primarului Sectorului 1 și au făcut câteva adnotări ironice.

„În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, lansează injurii de maidan la această solicitare”, reacționează Clotilde Armand la declarațiile vicepremierului Sorin Grindeanu: „Faceți publică cartea... domnule. Nu ne mai prezentați coperți”.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu i-a răspuns luni primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care și-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

Armand, despre Grindeanu: În loc să fie mândru că există interes, lansează injurii de maidan

 

În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, lansează injurii de maidan la această solicitare, reacționează Clotilde Armand la declarațiile vicepremierului Sorin Grindeanu: „Faceți publică cartea... domnule. Nu ne mai prezentați coperți”.

„Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman. Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci și nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Națională. În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, domnul Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenții de la autorul OUG 13”, reacționează Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel