PSD, plângere PENALĂ pentru Iohannis. Gorghiu: "Soluția să te umpli de penibil definitiv"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, că decizia premierului Viorica Dăncilă de a depune o plângere în instanță împotriva președintelui Klaus Iohannis privind declarațiile acestuia despre un "Guvern corupt" este o soluție prin care "să te umpli de penibil definitiv". 

"Căldura mare dăunează grav conducerii PSD! Dacă minte nu e, dacă șanse să intre turul doi nu sunt, dacă deficitul e peste 3% din PIB, dacă broșele chanel nu salvează situația economică, iar aceasta pare satisfăcătoare doar când e văzută din elicopter, dacă glumele proaste de la ședințele de partid nu țin loc de politici publice, dacă partenerii externi te evită și propunerile tale despre orice sunt respinse de societate... Dacă marea nu te inspiră, dacă te cheamă Dancilă, atunci găsești imediat soluția să te umpli de penibil definitiv: trântești o plângere penală împotriva Președintelui Klaus Iohannis pentru o declarație care nu a surprins decât pe PSD!", a scris senatoarea Alina Gorghiu, sâmbătă, pe Facebook.

Reacția liberalului vine ca urmare a anunțului premierului Viorica Dăncilă de sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmațiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocații.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis de la foloseşte tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt". Premierul îi cere preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens, potrivit Mediafax.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Nu ar trebui să fie, însă, nicio surpriză pentru nimeni. Dimpotrivă, este rezultatul firesc a doi ani şi jumătate de guvernare haotică, incompetentă şi coruptă. Prin votul din 26 mai, românii le-au transmis PSD şi ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei, PSD şi ALDE, pur şi simplu se fac că nu îl înţeleg", a explicat Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel