PSD, plângere penală pe numele fostului șef ANAF

Narcis Popa |
Data publicării:
Dragnea PSD demisie plecare
Dragnea PSD demisie plecare

Gelu Diaconu, fostul șef ANAF, spune că PSD i-a făcut plângere penală pentru prezentarea de informații care nu ar fi destinate publicității. Diaconu spune că n-a făcut altceva decât să prezinte dezastrul pe care îl face PSD la Guvernare. 

"Cred ca tocmai am bifat o premiera nationala: ANAF, firma de casa a PSD, mi-a facut plangere penala pentru ca prezint public informatii de interes general dar pe care ei le considera ca "nefiind destinate publicității". E posibil sa fiu primul cetatean roman fara nicio functie publica, “posesor” de plangere penala de la o institutie a statului pentru ca dezvalui ilegalitatile si minciunile lor. 
Sa ne înțelegem: nu dezvalui informatii clasificate si nici cele care tin de secretul fiscal!

Pe vremea tehnocratiilor, cand faceam acelasi lucru (ei nefiind, de asemenea, vreun monument de transparenta!) s-au facut echipe de ancheta, ca sa se afle cine imi furnizeaza informatii din interiorul ANAF. Dar nu le-a dat prin cap sa-mi faca plangere penala. Macar meritul acesta le trebuie recunoscut: aveau o limita si intelegeau democratia.

Gasca PSD, avand o mentalitate de trib care praduieste tot ce ii iese in cale, nu poate concepe ca, daca un cetatean arata cum au "fabricat" ei, de exemplu, analize de risc pentru a intimida cu controale redactiile Hotnews si Rise Project, acesta nu face decat sa serveasca interesului public. Demascarea unei ilegalitati nu este numai o obligatie civica, ci chiar o obligatie legala!!

Altcineva in locul meu le-ar zice ca sunt de-a dreptul prostanaci (ca sa folosesc un cuvant drag psd-istilor!), nu doar incompetenti cu acte si infractori in devenire.

Eu nu le mai zic nimic. Doar lucrez deja la un text in care voi arata cum au premeditat blocarea investitiilor si cum sacrifica dezvoltarea, si asa fragila, a Romaniei," este mesajul lui Gelu Diaconu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel