PSD, măsură DRASTICĂ pentru Cătălin Rădulescu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu

Liderii PSD au decis în şedinţa CEX să-i interzică lui Cătălin Rădulescu să mai dea declaraţii de presă. Anunțul a fost făcut astăzi de Şerban Valeca, informează Știrile PRO TV.

Lui Cătălin Rădulescu i s-a reproşat o serie de declaraţii făcute în ultimele zile, cea care a pus capac fiind declaraţia prin care îi critica pe bugetari pentru rezultatele obținute de PSD la alegerile europarlamentare.

 

Cătălin Rădulescu: „Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”

 

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD.

Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele”, a declarat Rădulescu după condamnarea lui Liviu Dragnea și rezultatul obținut de PSD la alegerile europarlamentare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel