PSD ÎNGROAPĂ securea RĂZBOIULUI cu Iohannis? Ciolacu: „Adevărata față a PSD-ului va apărea curând!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Camerei Deptaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, în această seară, la Antena 3, faptul că „adevărata față a PSD-ului va apărea curând”.

Mihai Gâdea a spus că președintele Klaus Iohannis pare că are o șansă reală de a fi președintele Consiliului European și l-a întrebat pe Marcel Ciolacu dacă PSD îl susține și înțelege problemele reale ale politicii sau rămâne în bătălii interne.

„Dacă președintele Klaus Iohannis ar ocupa o asemenea funcție eu ca român aș fi foarte mândru! Orice român care ajunge în asemenea funcție trebuie susținut de oricine. PSD începând de luni va depăși momentul intern.

Repet, era normală această descătușare! Acest Congres. Eu am fost cel care a votat împotriva Congresului deoarece a fost anunțat înaintea moțiunii de cenzură. Era prea în scurt și a apărut în discuție când noi aveam altă etapă de depășit și anume moțiunea. Decizia majorității este respectată și de către mine.

De luni o să se închidă, iar adevărata față a PSD-ului se va vedea curând, cea care a fost întotdeauna cu o guvernare competentă, transparentă și ancorată în societatea românească.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel