PSD e un partid întemeiat pe crimă. Părinţii fondatori ai PSD...

Cristian Tudor Popescu reacționează la declarațiile lui Tudorel Toader care a anunțat că va face o evaluare a datelor primite de la Administrația Penitenciarelor și a subliniat că legea recursului compensatoriu a fost inițiată de Guvernul Cioloș, a fost avizată de CSM, a fost votată inclusiv de opoziție și promulgată de președintele Klaus Iohannis.

„Întâi trebuie să oprim aşa ceva. Toată lumea spune: nu sunt eu vinovat. În cazul PSD şi al acoliţilor, această inumanitate nu e de mirare. PSD e un partid întemeiat pe crimă”, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

"Dacă aş fi ministrul justiţiei şi aş vedea la tv cum e lovit băiatul acela, sau cum e lovita fata din scara blocului sau cum e lovit bătrânul... cum să vii să spui - întâi să vedem cine e vinovat!?

Întâi trebuie să oprim aşa ceva. Mai contează că e vinovată Prună, sau că e vinovat Tudorel Toader sau Parlamentul? Vom vedea după cine e vinovat.

Toată lumea spune: nu sunt eu vinovat.

În cazul PSD şi al acoliţilor, această inumanitate nu e de mirare. PSD e un partid întemeiat pe crimă. Părinţii fondatori ai PSD, în cap cu Ion Iliescu, au provocat moartea a aproape 1000 de oameni pentru a se legitima la putere după 22 decembrie 1989, fără să clipească. Acum, dacă mai rămâne ceva justiţie, vom ajunge cu procesul Revoluţiei la o concluzie.

De-a lungul timpului, gândiţi-vă la mineriade, care au în spate decizii politice, întotdeauna au fost PSD, PRM, varianta naţionalistă afişată a naţionalismului xenofob din PSD, intervenţia din 10 august, răceala absolută a tuturor celor din PSD faţă de ce s-a întâmplat cu oamenii ăia, toţi aveau doar discursuri politice, cine a fost vinovat şi cine nu.

La Colectiv, distinşi membri PSD vorbeau cu un cinism feroce că erau acolo satanişti. Niciun moment de compasiune.

Asta nu mă miră în ce văd acum, aceeaşi atitudine a PSD-iştilor preocupaţi să scoată vinovat guvernul Cioloş. Problema nu e să stopăm ce se întâmplă. Nu s-a gândit unul că atunci când apare cu teoria chibritului, mai poate fi tâlhărit sau violat un om”, a afirmat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27