PSD ACUZĂ fraudă la alegeri. "Se va forma o comisie de anchetă în Parlament". ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Fifor, purtător de cuvânt al PSD, a anunțat că se în considerare înființarea unei comisii de anchetă în Parlament, pentru a ancheta ceea ce s-a întâmplat în 26 mai, la alegerile europarlamentare.

Purtătorul de cuvânt al PSD Mihai Fifor a declarat că o temă de discuție în cadrul coaliției PSD-ALDE va fi înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul la alegerile europarlamentare, în contextul unor informații în spațiul public potrivit cărora votul ar fi fost fraudat.

„Nu ne dorim să avem un vot în Diaspora cum am avut în 2009, un vot la trei secunde cum am avut, de pildă, la Ambasada de la Paris, un vot aproape de necontrolat sau un vot ca la Bruxelles. Urmărim și noi cu foarte mare atenție tot ce a apărut în spațiul public în ultimele zile legat de o posibilă fraudare a alegerilor din 26 mai”, a afirmat Mihai Fifor, miercuri, la Antena 3, transmite Mediafax.

Social-democratul a adăugat că este necesar să fie verificat dacă au fost sau probleme în sensul unui vot corect la europarlamentare.

„Am discutat, și probabil că vom avea ca temă în cadrul unei ședințe de coaliție și ideea aceasta a înființării unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai. Pentru că la urma urmei cred că este necesar ca toată lumea să știe că lucrurile au decurs corect sau dacă au existat probleme, aceste probleme să poată fi evidențiate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel