Protestatari, SĂLTAȚI de jandarmi din fața Ministerul de Justiție. VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulți protestatari s-au strâns la secția 17 de poliție din Capitală, după ce doi dintre aceștia sunt sechestrați de oamenii legii. UPDATE Sunt 7 protestatari în interiorul secției de poliție.

UPDATE 2 

"Jandarmii au încercat să ne agite. Aau încercat să ne provoace. De cum am intrat în direct la televiziune, s-au retras la 20 de metri și ne-au lăsat în pace", a spus Doru Mărieș, într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Rareș Bogdan. El a confirmat faptul că oamenii au fost amendați pentru că au strigat "PSD, ciuma roșie!".

UPDATE 1

Angi Șerban a intrat în legătură telefonică în emisiunea lui Rareș Bogdan și a spus că sunt 7 protestatari în secția de poliție. Oamenilor nu li se permite să intre în secția de poliție. Aproximativ 30 de oameni s-au strâns în fața secției și au strigat "PSD, ciuma roșie!" și "Jandarmeria apără hoția!". Angi Șerban a mai spus că oamenii au fost amendați pentru că au strigat.

Mai mulți protestatari au fost săltați din fața ministerului de Justiție, fiind duși la secția 17. Aceștia nu sunt lăsați să plece de la secția de poliție. 

Amintim că Ministerul Justiției a fost vandalizat de protestatari, marți seară, printre aceștia aflându-se Cristian Mihai Dide și Marian Ceaușescu. Protestatarii au aruncat, pe zidurile clădirii cu ketchup.

Iată imaginile surprinse de Sandu Matei la secția 17 de poliție, acolo unde 2 dintre protestatari sunt sechestrați:

VIDEO  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel