Protest Diaspora 10 august. Mihai Tudose: Jandarmii au avut ORDIN

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, astăzi, la Parlament, că nu a fost încă chemat la Parchet să dea declarații după ce săptămâna trecută și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în Pro România și a vorbit și despre protestul Diasporei din 10 august. 

„Nu am fost chemat (n.r. - la Parchet). Eu nu am fost în țată în perioada aia, dar din surse deschise am următoarea opinie: unu, jandarmii au spus că au avut ordin, acea hârtie invocată că a fost semnată de către doamna prefect. S-a demonstrat că hârtia aceea a fost semnată noaptea, la vreo 4 ore după ce niște sute de oameni erau prin spitale.

Citește și Mihai Tudose: E incalificabil să trimiţi Jandarmeria să BATĂ PROTESTATARI

Ceea ce este important la acest punct este că jandarmii au spus că au avut ordin. Eu o întreb pe doamna ministru de Interne cine a dat ordin. Nu am văzut ordinul. Nu au fost explicații în CEx. În CEx este că noi statul, ei statul au internevit pentru a apăra democrația”, a spus Tudose, potrivit Mediafax.

De asemenea, fostul premier a spus că este posibil să mai urmeze demisii din PSD.

Citește și Protest Diaspora 10 august. Mihai Tudose, AUDIAT

„Eu cred că da (n.r. - vor fi și alte transferuri de la PSD la Pro România). E greu să pleci din casa ta fiindcă te-au invadat - alții. Noi am plecat de la Putere, domnia sa (n.r. - Liviu Dragnea) a venit de la Opoziție la Putere, pentru că, ghici ce, el a plecat de la PDL la PSD. Eu de pe stradă, vă spun din ce simt de la lume, că 20 % e o cifră generoasă pentru PSD. Sondajul intern e intern în sensul în care trece întâi pe unde trebuie și după ajunge la partid", a declarat Tudose.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel