Protest DIASPORA 10 august. Bădulescu: „Binomul Dragnea - Carmen Dan a reușit să manipuleze structurile”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Aurelian Bădulescu anunță că va face dezvăluiri cu privire la episodul protestelor din 10 august. Viceprimarul Capitalei a declarat că va pune la dispoziția prezei documente care să demonstreze „implicarea şi modul în care binomul Liviu Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile” pe 10 august.

„Zilele următoare voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor şi documente care fac parte şi au fost deja depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte – Secţia militară, documente din care veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi, astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor. Îmi asum ca întotdeauna aceste lucruri, am participat la aceste evenimente, iar întrebarea mea retorică nu este o întrebare a unui om care nu are ce spune. Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poţi să îmi spui discuţiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea şi Arsene împreună cu secretarul de stat plecat de la Interne şi, în secret, numit la Ministerul Apărării Naţionale? Dana, ai curaj până vei fi pusă pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, să nu laşi Jandarmeria să tragă ceea ce ai reuşit tu să faci în baza unei înţelegeri prealabile cu Liviu Dragnea.

Citește și Aurelian Bădulescu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ

Vă promit, săptămâna viitoare, documentele pe care am spus că le voi pune la dispoziţia presei. Dana – aşa este alintată doamna ministru de Interne de către Liviu Nicolae Dragnea", a mai spus viceprimarul Capitalei, precizând că este vorba despre „documente clarificatoare, raportat la faptul că lucrurile pentru 10 august nu se doresc a fi lămurite de instituţiile de parchet din România”, a declarat Aurelian Bădulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel