Aurelian Bădulescu, DEZVĂLUIRI BOMBĂ

Viceprimarul Aurelian Bădulescu anunţă că are informaţii conform cărora preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, va încerca să introducă excluderea sa din partid pe ordinea de zi de astăzi a şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

„Am luat la cunoştinţă, cu dezamăgire, dar nu şi cu surprindere, de strategia domnului Mutu Gabriel, prin care doreşte să devină preşedinte ales al PSD Bucureşti, respectiv eliminarea din competiţie a potenţialilor contracandidaţi. La scurt timp după ce mi-am anunţat intenţia de a candida pentru această poziţie, dl Mutu Gabriel i-a somat public pe colegii din organizaţia sectorului 4 să mă excludă din partid şi am informaţii că va încerca să pună acest subiect pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Naţional de astăzi”, se arată într-un comunicat transmis de Bădulescu.

El a adăugat că Gabriel Mutu preia împotriva sa „exact textele şi argumentele celor de la USR”, deşi în trecut îi „transmitea public semne de apreciere”.

Citește și Carmen Dan, ATACATĂ de Aurelian Bădulescu: „Unde ai fost, Dana, pe 10 august?"

„Înţeleg că după standardele etice ale dlui Mutu Gabriel nu mai sunt pesedist, în ciuda faptului că de doi ani şi jumătate îmi fac fără preget datoria faţă de bucureşteni în calitate de viceprimar general. Am fost în stradă, şi pe caniculă, şi pe viscol, am discutat cu sindicatele, cu patronatele, cu petiţionari mai mult sau mai puţin nervoşi, m-am luptat politic 'la baionetă' cu adversarii noştri din Consiliul General şi nu numai. Atunci eram bun, iar dl Mutu Gabriel îmi transmitea public semne de apreciere. Acum, văd că preia exact textele şi argumentele celor de la USR pentru a lovi în mine, pentru simplul fapt că am rămas loial dnei primar general, în urma conflictului pe care aceasta l-a avut cu preşedintele PSD, şi nu m-am reorientat brusc, aşa cum a făcut domnia sa”, a menţionat viceprimarul.

El şi-a exprimat speranţa că membrii CExN vor da dovadă de „maturitate politică şi nu vor da curs ambiţiilor meschine” ale lui Gabriel Mutu de a exclude din partid un viceprimar PSD.

Citește și Bădulesu, DEZLĂNȚUIT. Noi DEZVĂLUIRI despre protestul Diasporei din 10 august

„Dacă a fi pesedist înseamnă să fi trecut musai pe la şcoala de cadre a lui Băsescu Traian, în PDL, şi să folosesc orice metode pentru a-mi impune deciziile, inclusiv aceea de a-i lovi cu sticla în cap pe cei care nu sunt de acord cu mine, atunci da, nu sunt pesedist. Dar ştiu cu siguranţă că lucrurile nu stau aşa, în orice caz eu nu într-un astfel de partid m-am înscris. Am convingerea că într-un moment atât de delicat, în care partidul trebuie să găsească soluţii responsabile pentru modul iresponsabil în care preşedintele României înţelege să saboteze activitatea Guvernului, colegii din CExN vor da dovadă de maturitate politică şi nu vor da curs ambiţiilor meschine ale dlui Mutu Gabriel de a exclude din partid un viceprimar PSD”, se mai arată în comunicat.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy