Prostituate românce din Spania, arse cu fierul de călcat și tatuate cu cod de bare: „Să nu uite că sunt doar o marfă“. Călăul lor vrea în libertate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Iancu T. este încarcerat în Penitenciarul Rahova, pentru proxenetism. A cerut întreruperea pedepsei, la Tribunalul Constanța, însă apoi și-a retras cererea. Bărbatul este din Fetești și pusese bazele unei rețele infracționale care acționa în Spania. El își tatuase cele șase victime - românce forțate să se prostitueze pentru el - cu cod de bare, ca „să nu uite că sunt doar o marfă“.

Alături de rude ale sale, dar și alți membri, Iancu racola fete, inclusiv din Constanța, pe care le punea să se prostitueze. Le trata ca pe marfă, le tatua cu coduri de bare, le agresa, le lega și le ardea cu fierul de călcat.

Iulian Tudorache, originar din Feteşti, a fost condamnat la 44 de ani de închisoare de către magistraţii Tribunalul Suprem din Madrid. În urma procesului s-a constatat că proxenetul a dat dovadă de sadism în modul în care le trata pe prostituate, scrie presa spaniolă. Unele bătăi și perversiuni erau aplicate fără  motiv, doar pentru amuzamentul și distracția traficanților.

Vezi și: Cel mai sadic proxenet! Cum își maltrata un român prostituatele

Adus în România, la Rahova, bărbatul ar vrea acum să ajungă din nou în libertate. Bărbatul a fost reţinut în martie 2012, când poliţia spaniolă a destructurat reţeaua de proxeneţi pe care o conducea. În acelaşi dosar, alături de Iulian Tudorache, zis ”Neluțu” mai sunt anchetate alte 12 rude, inclusiv soţia şi fiica acestuia.

”Ia act de retragerea cererii de întrerupere a pedepsei formulate de către petentul-condamnat T. Iancu (---), încarcerat la Penitenciarul Bucureşti – Rahova, pentru executarea unei pedepse privative de libertate. În temeiul art. 272 din Codul de procedură penală, dispune plata sumei de 313 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa, reprezentând onorariul cuvenit avocatului Roşu Silviu-Dragoş, desemnat din oficiu pentru asistenţa judiciară a petentului-condamnat T. Iancu”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Constanța din 11 octombrie 2021, citată de publicația locală Replica. 

Prostituate românce din Spania, arse cu fierul de călcat și tatuate cu cod de bare

 

Așa cum este precizat mai sus, Iancu T. este din Fetești, însă prin 1996 s-a stabilit în capitală. Acolo a început să racoleze fete și le punea să se prostitueze. A fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru proxenetism dar era de negăsit, fiind dat în urmărire internațională. În 2012, după ce o fată a reușit să scape și a relatat calvarul prin care a trecut, autoritățile spaniole au efectuat percheziții, ieșind la iveală o rețea infracțională, coordonată de doi români, între care și Iancu T.. Acesta avea fete pe teritoriul Spaniei, de pe urma cărora câștiga bani frumoși.

Procurorii au aflat cu stupoare că românul a bătut şi legat de calorifer o minoră care nu voia să se prostitueze. Ulterior i-a tatuat pe încheietură un cod de bare şi suma de 2 mii de euro, cât datora fata reţelei mafiote. Fetele erau racolate din familii sărace, iar unele nu știau nici măcar să scrie sau să citească. Unele torturi erau filmate și arătate celorlalte victime pentru intimidare.

Acestea erau tatuate cu coduri de bare, ca să înțeleagă faptul că reprezintă doar marfă, iar dacă nu se supuneau, erau bătute, legate de calorifer și arse cu fierul de călcat. Atunci au fost reținuți mai mulți indivizi, anchetați și apoi condamnați. Bineînțeles că, astfel, Iancu T. a ajuns după gratii, fiind condamnat în 2015. Acum se află în Penitenciarul Rahova și, la un moment dat, ceruse să i se întrerupă pedeapsa, după care, iată, și-a retras cererea.

La momentul respectiv, presa din Spania a vuit, descriind modul barbar în care cei doi români racolau și tratau fetele. Acestora li se promitea o viață frumoasă și multe tinere credule au picat în plasă. Așa cum este precizat mai sus, odată ajunse în Spania, pentru ele începea calvarul. Când vorbeau despre ele, liderii grupării le numeau bagaje sau colete. Traficanții de carne vie erau împărțiți în doua clanuri,conduse de Iancu T. și nepotul său, Iulian, care își desfășurau activitatea în zona Marconi din Madrid, și în Montera. Cei doi își câștigaseră ”respectul” în fața altor infractori, care nu îndrăzneau să intre în conflict cu ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel