Prostituată model. Muncește în Spania și plătește amenzile la zi!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Români acuzați pentru administrarea bordelurilor în Scoția. „Femeile vin singure din România, fără prea multe bagaje și fără să știe unde vor sta”
Români acuzați pentru administrarea bordelurilor în Scoția. „Femeile vin singure din România, fără prea multe bagaje și fără să știe unde vor sta”
Autorităţile locale din Curtea de Argeş sunt uimite de spriritul civic de care dă dovadă femeia.

O fostă prostituată a devenit exemplu de bun platnic. Tânăra din Curtea de Argeş a practicat cea mai veche meserie din lume în Bucureşti şi a adunat amenzi de 34 de mii de lei. Acum muncește în Spania şi trimite lunar bani pentru a scăpa de datoriile la stat.

Femeia de 34 de ani a rupt orice legătură cu tatăl său, aşa că îi trimite lunar unei alte rude sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei. Banii sunt pentru plata amenzilor adunate pe vremea când practica prostituţia în Capitală. Primarul din Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu a declarat că este mulţumit că femeia şi-a achitat până acum jumătate din datorie. Şi şeful biroului taxe şi impozite locale din primăria Curtea de Argeş, Gheorghe Dinică este surprins de spiritul civic al femeii, mai ales că, fiind peste hotare, nu poate fi obligată la muncă în folosul comunităţii.

 

Autorităţile locale sunt conştiente că, până la stingerea debitului, va mai trece mult timp, dar se bucură că femeia nu a uitat de datoriile din ţară.

SURSA: REALITATEA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel