Propunerile Vioricăi Dăncilă, RESPINSE pe bandă rulantă. Nici Dan Nica nu va ajunge comisar european

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

O nouă lovitură pentru Viorica Dăncilă. După respingerea usturătoare a Rovanei Plumb, Dan Nica, cea de a doua propunere pentru postul de comisar european, a fost respins de Ursula von der Leyen. România trebuie să trimită acum o a treia propunere.

De altfel, Dan Nica a mai fost respins de Ursula von der Leyen, care a ales-o pe Rovana Plumb, ulterior respinsă de Comisia JURI.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, despre declaraţiile lui Rudy Giuliani: "Dacă eu aș fi președintele României..."

Nica s-a regăsit pe lista de propuneri trimisă în august, de Viorica Dăncilă, pentru portofoliul de comisar european, pe lângă Rovana Plumb. Ambele propuneri au fost itnervievate de viitorul șef al Comisiei Europene.

Citeşte şi: Stenograme BOMBĂ cu Viorica Dăncilă AMENINŢÂND colegii din PSD: "Miza sunt DOSARELE! Sper că nu vreți să ne întoarcem… "

„Pot confirma că Guvernul Român a trimis o scrisoare ieri (7 octombrie - n.r.). Această scrisoare conţinea numele unui candidat, care fusese deja intervievat de către Preşedintele-ales al Comisiei, dar nu fusese acceptat. Echipa Preşedintelui-ales al Comisiei este în continuare în contact cu ambele guverne (român şi maghiar - n.r.), iar procesul (de selecţie - n.r.) continuă”, a spus purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene, potrivit Digi24. Ea a precizat că propunerea României „nu a fost acceptată încă”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel