Propunerile de miniștri ale Vioricăi Dăncilă au ajuns la Klaus Iohannis

Narcis Popa |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a primit propunerile de miniștri interimari trimise de premierul Viorica Dăncilă. Astfel, șeful statului va decide dacă îi va accepta pe Niculae Bădălău la Ministerul Energiei, Ioan Deneș la Ministerul Mediului și Ștefan Oprea vicepremier pentru relația cu Parlamentul.

Propunerile de miniștri interimari trimise de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile Energie, Mediu și relația cu Parlamentul au ajuns la președintele Klaus Iohannis, au declarat, surse politice.

ALDE a decis luni ieșirea de la guvernare și o alianță cu Pro România. Călin Popescu Tăriceanu a mai anunțat retragerea din Guvern a miniștrilor ALDE, însă Ramona Mănescu a decis să rămână la conducerea MAE.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis marți propunerile pentru interimari: Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneș la Mediu și Ștefan Radu Oprea vicepremier pentru relația cu Parlamentul.

Interimatele vin în locul membrilor ALDE care au demisionat din Guvern: Viorel Ilie, Grațiela Gavrilescu și Anton Anton.

Călin Popescu Tărceanu a mai spus, la scurt timp după retragerea formațiunii de la guvernare, că ALDE va vota pentru moțiunea de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel