Propunere miniștri. Dragnea, AVERTISMENT pentru Iohannis

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi seara că, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis va refuza cele două propuneri ale conducerii partidului pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, va fi luată o nouă decizie, "poate mai apăsată". 

"Am stabilit şi dacă va refuza, ceea ce mi se pare cam exagerat, o să ne întrunim din nou şi o să luăm o decizie poate mai apăsată", a declarat Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit acestuia, "nu există niciun motiv serios pentru restructurare", acest lucru nefiind dorit nici de prim-ministru.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, a anunţat la finalul şedinţei de marţi premierul Viorica Dăncilă.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

"Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, nominalizări care cred eu că trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis", a spus premierul, care afirmă despre cei doi social-democraţi că îndeplinesc criteriile necesare pentru a coordona aceste portofolii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel