Propunere de premier. Marcel Ciolacu, mesaj după decizia lui Klaus Iohannis

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Ciolacu, reacție după ce propunerea de premier avansată de PSD și Pro România - Remus Pricopie -  a fost respinsă, președintele Iohannis alegând să îl desemneze premier tot pe Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că președintele Klaus Iohannis a ales varianta „prelungită de criză politică”, prin decizia de a-l desemna din nou pe Ludovic Orban pentru funcția de premier și că șeful statului va trebui să își asume această decizie.

„Nu pot să fiu mincinos, mă asteaptam la această decizie. Președintele României a ales o variantă prelungită de criză politică. Prespupun că și-o va și asumă. Noi ne vom strânge luni la partid și împreună cu colegii mei vom face planul și strategia pentru perioadă următoare”, a spus Marcel Ciolacu, la Gândurile lui Cristoiu.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi seară, că îl desemnează, din nou, pe Ludovic Orban pentru funcția de premier.

„Anunțul președintelui Iohannis nu este o surpriză pentru nimeni. Din păcate, președintele Iohannis a ales o variantă de criză politică prelungită. Presupun că, împreună cu PNL, își vor asuma și costurile acesteia.

În privința reformelor invocate, președintele omite un amănunt esențial: NU poți face reforme prin încălcarea legii și a regulilor democratice. NU poți face ”reforme” în detrimentul dreptului la sănătate al românilor.

”Reforma” din domeniul sănătății este un exemplu clar: OUG, fără transparență decizională, fără consultare publică prealabilă, făcută de oameni aflați într-un vădit conflict de interese“, a notat Marcel Ciolacu ăn urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel