Profesoară care trăiește în Spania: Nu voi invita la mine acasă nici un cocalar ca să mă dau democrată. DAR...

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Luminița Marcu
Luminița Marcu

Luminița Marcu, profesoară la Facultad de Filología - Universidad de Salamanca, a transmis un mesaj după ce Alina Mungiu-Pippidi a jignit o parte dintre românii din diaspora.

”Orice om care are o legătură cu Alina Mungiu, cu fundațiile și ong-urile ei, cu orice, azi ar trebui să-și dea demisia public. Nu o poți face să tacă, nici nu trebuie să aspiri la așa o cenzură, trebuie doar să te delimitezi. Ce scrie ea este o abjecție fără margini, ceva ce nici în cele mai scîrboase coșmaruri nu mi-aș putea imagina. Propune nici mai mult, nici mai puțin decît un fel de război civil în interiorul diasporei. De o parte ăștia fini, care nu-și cumpără mașini la mîna a doua și nu-și pun mesaje obscene pe ele ca să se fălească prin România și care vorbesc de la egal la egal cu străinul (ca ea, se înțelege), de cealaltă parte, mahalagiii, căpșunarii, needucabilii. Ea pretinde că e atît de fină, exact ca prințesa cu bobul de mazăre, încît nici nu înțelege sensul lui MUIEPSD.

Ok. Trăiesc de aproape 9 ani în Spania. Știu cîte ceva despre românii care te fac să-ți fie un pic jenă că împarți același pașaport cu ei. Există și nu mă voi apuca să-i laud acum, doar pentru se întîmplă să fie anti-PSD. Nici nu-mi voi pune pe mașina personală (care nu e Audi, din păcate) mesajul din șapte litere. Nu mă dau fată din popor pentru că știu bine cine sînt și s-ar auzi falsetul.

Nu voi invita la mine acasă nici un cocalar ca să mă dau democrată. DAR... în exasperarea față de mafioții teroriști care au pus mîna pe România SÎNTEM ÎMPREUNĂ!

Singurii de care mă dezic sînt pseudo-intelectualii, țoapele absolute de tip Alina Mungiu, pudibonzii useliști, barbugiii culturii, fake-urile, sub-diagnosticații care tulbură și amestecă și strică tot ce ating doar ca să-și protejeze boala personală.

Se mai dezice cineva?

Dacă nu, să nu ne mai plîngem că nu există onorabilitate”, a scris Luminița Marcu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel