Procuror brazilian: Liviu Dragnea, suspect într-un dosar de spălare de bani. Anchetă Rise Project

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimarães, a confirmat pentr RISE Project că Liviu Dragnea și amicul lui Mugurel Gheorghiaș sunt suspecți într-un caz de spălare de bani în Brazilia.

RISE Project și Folha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicații din Brazilia, au obținut confirmarea că autoritățile din această țară au în desfășurare o anchetă al cărei subiect este președintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Brazilienii au inițiat ancheta după ce procurorii din România au luat legătura cu ei, în iulie anul trecut. Domnul Barbosa Guimarães a declarat că încearcă să determine dacă Liviu Dragnea a folosit “portocale” ca să spele bani și să achiziționeze proprietăți în Brazilia. În portugheză, laranja, adică portocala, este termenul care desemnează interpușii, persoane băgate la înaintare de politicieni corupți sau criminali pentru a-și ascunde implicarea în diverse afaceri", spun jurnaliștii de la Rise Project.

Jurnaliștii susțin că atât ei, cât și colegii brazilieni au încercat să ia legătura cu Liviu Dragnea și avocații săi însă aceștia nu au răspuns solicitărilor.

Foto- www.riseproject.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel