Pro România, ACUZAȚII la adresa lui Tudose după ce a declarat că Ponta „îngroapă partidul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Pro România l-a acuzat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, pe vicepreședintele partidului Mihai Tudose de atitudine ostile și dezinformare, după ce fostul premier a declarat pentru Digi24.ro că deciza de suspendare a unor lideri ai partidului pune probleme candidaturii lui Mircea Diaconu. Tudose a mai spus că situația din Pro România este tensionată și că Victor Ponta „îngroapă partidul”.

„PRO România acuză dezinformări și atitudini ostile, în măsură să afecteze candidatura domnului Mircea Diaconu". Biroul de presă al partidului susține că informația transmisă de Tudose, referitor la problemele pe care le-ar putea avea alianța electoarală care îl susține pe Mircea Diaconu, după suspendarea lui Sorin Câmpeanu, „este falsă și distribuită cu rea intenție".

Mihai Tudose a declarat joi pentru Digi24.ro că suspendarea din toate funcțiile a parlamentarilor care au votat Guvernul Orban pune partidul într-o situație dificilă cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale pentru că Sorin Câmpeanu este și copreședinte al alianței cu ALDE care îl susține pe Mircea Diaconu.

Citește și IMPLOZIE în Pro România: Mihai Tudose sare la gâtul lui Ponta - „Tocmai a omorât partidul. Nu plec niciunde, aștept să plece EL"

„Azi trebuiau semnate de președintele de organizație niște liste pentru reprezentanții partidului în secțiile de votare. Păi dacă au suspendat președintele, cine să semneze? Doamna Meiroșu nu își mai asuma asta. Câmpeanu e copreședintele al Alianței cu ALDE. Nu mai poate să semneze nimic, doar l-au suspendat, nu își mai asuma nici el. Să vedem și rezultatul la prezidențiale. Să vedem ce iese, că tot gândirea măreață a domnului Ponta a fost", a declarat Mihai Tudose.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel