IMPLOZIE în Pro România: Mihai Tudose sare la gâtul lui Ponta - „Tocmai a omorât partidul. Nu plec niciunde, aștept să plece EL“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pro România este în pragul colapsului. Daniel COnstantin a anunțat deja că vrea să plece din partid, însă Mihai Tudose spune că așteaptă plecarea lui Ponta, care prin niște decizii nestature a aruncat partidul în haos în pragul alegerilor.

Pro România stă pe un butoi de pulbere, după ce conducerea partidului i-a sancționat pe cei care au votat Guvernul Orban. Victor Ponta este contestat de o parte dintre lideri după deciziile luate într-o sedință controversată.

Vicerpreședintele partidului, Mihai Tudose, spune că nu intenționează să plece din partid, însă situația din Pro România este tensionată. „Stau în Pro România și aștept să plece Ponta. Probabil după ce termină să îi dea pe toți afară, se dă și pe el. Va îngropa partidul”, a declarat Mihai Tudose, pentru Digi24.ro.

Decizia luată luni de conducerea Pro România  prin care au fost suspendați din toate funcțiile cei 7 parlamentari care au votat guvernul Orban este acum contestată în interiorul partidului. Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu erau membri BEX, însă nu au fost anunțați de convocarea ședinței, iar alți doi membri ai Biroului Executiv erau plecați din țară.


Suspendarea din toate funcțiile ale parlamentarilor care au votat Guvernul Orban pune partidul într-o situație dificilă cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale: „Nu mai poate să semneze nimic, doar l-au suspendat, nu își mai asuma nici el. Să vedem și rezultatul la prezidențiale. Să vedem ce iese, că tot gândirea măreață a domnului Ponta a fost”, a declarat Mihai Tudose.

Vicerpreședintele Pro România, Mihai Tudose a declarat pentru Digi24.ro că nu intenționează să plece din partid și că speră să nu o facă nici parlamentarii suspendați de Ponta. „Dacă pleacă niște organizații și niște oameni, ce mai rămâne în „conducerea” partidului e o glumă. Tocmai a omorât partidul. Deocamdată aștept, nu plec niciunde. Poate și ceilalți colegi mai analizează. Stau în Pro România și aștept să plece Ponta. Dar văd că vrea să rămână singur în partid. El și cu încă doi, să ducă Pro România la 3%.”, a declarat Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel