Pro România ACUZĂ PSD că „vinde simbolurile naționale” către maghiarii din România

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputata independentă Mihaela Huncă, reprezentantă a Pro România, îi acuză pe liderii social-democraţi că „vând simbolurile naţionale” către maghiarii din România.

Huncă a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că, pentru a-şi menţine majoritatea, Liviu Dragnea şi PSD sunt dispuşi să cedeze simbolurile naţionale.

Parlamentarul a făcut un apel la toţi românii pentru a fi uniţi şi să apere valorile naţionale, în contextul în care UDMR vrea ca steagurile şi imnurile Ungariei şi ţinutului secuiesc să fie simbolurile maghiarilor din România.

Citește și ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Ponta anunță CANDIDAȚII pentru Pro România

„Consider că nu poţi decide la partid ce steag pui pe un teritoriu românesc. De asemenea, consider că aceste decizii sunt nule şi trebuie să le reamintesc şi în acest cadru că există un singur stat şi că avem o singură lege fundamentală. Aceea este Constituţia României. Liderii maghiari profită de lipsa de demnitate a şefilor partidelor de guvernământ din ţară care, pentru a-şi proteja puterea, fac cumetrie cu UDMR.

Citește și Sondaj IMAS. Cifrele care dau fiori PSD

Astfel, pentru a avea în continuare majoritatea parlamentară asigurată Liviu Dragnea e dispus sa vândă tot, inclusiv simboluri naţionale. E nevoie sa ne unim forţele toţi românii pentru a nu mai permite astfel de lucruri, iar singura cale prin care putem face acest lucru este să ieşim masiv la vot”, a declarat Mihaela Huncă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel