Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un accident „aproape catastrofal”, într-o „urmărire nebună cu paparazzi”, în SUA

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-un accident „aproape catastrofal”, într-o „urmărire nebună cu paparazzi”, în SUA, potrivit news.sky.com.

Primele informații arată că Harry, Meghan și mama acesteia au fost urmăriți de paparazzi timp de aproape două ore, timp în care mai multe maşini au fost izbite.

„Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Prințul Harry, soția sa Meghan și mama acesteia au fost implicați într-o urmărire descrisă de către purtătorul de cuvânt al lui Harry „aproape catastrofală”.

 

Prințul Harry și Meghan Markle, prezenți la un eveniment în SUA

 

Prințul Harry și Meghan Markle au participat aseară la evenimentul de gală pentru aniversarea a 50 de ani de la „Ms Foundation for Women” din New York, când au fost implicați într-un accident „aproape catastrofal”, într-o „urmărire nebună cu mașinile paparazzilor”, anunță news.sky.com. Cei doi au fost văzuți la primul eveniment public de la încoronarea Regelui.

Prințesa Diana a murit la vârsta de 36 de ani în 1997, fapt care a fost pus pe seama paparazzilor care au urmărit-o în timp ce aceasta conducea prin Paris. În accident au murit și iubitul Dianei, Dodi Fayed, și șoferul ei, Henri Paul.

Vom reveni cu amănunte!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel