Prințul Charles, testat pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Prințul Charles, testat pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară
Prințul Charles, testat pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară

Oficialii Palatului au confirmat într-o declarație din 10 februarie că Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru coronavirus la aproape doi ani de la primul său diagnostic. Prințul Charles se află în prezent în autoizolare după ce a fost testat pozitiv.

Într-o declarație emisă de Clarence House pe 10 februarie, prințul de Wales a fost confirmat că este „profund dezamăgit” că va trebui să rateze o vizită programată în Winchester, Anglia, pe fondul diagnosticului său.

„În această dimineață, Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează”, s-a transmis în declarație, adăugând că viitorul rege intenționează să-și reprogrameze călătoria „cât mai curând posibil”.

 

Prințul Charles a fost descoperit pozitiv după ce a intrat în contact cu mai multe persoane



Bărbatul în vârstă de 73 de ani a fost printre primele persoane importante care au fost testate pozitiv pentru COVID-19 în martie 2020. La acea vreme, s-a confirmat că are „simptome ușoare” și a continuat să lucreze de acasă, împreună cu Camilla, Ducesa de Cornwall, la reședința lui în Scoția.

 

2. Prințul Ch... (dewdw.png)

 

Vestea despre sănătatea Prințului Charles vine la doar câteva ore după ce el și soția sa au participat la o recepție care sărbătorește activitatea de caritate la British Museum din Londra. Detaliile despre starea ei nu sunt cunoscute deocamdată.

 

Ducesa de Cornwall, Camilla a fost aleasă de Regina Elisabeta a II-a să urce pe tron

 

De asemenea, vestea vine la doar câteva zile după ce mama sa, Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, și-a exprimat dorința ca Ducesa de Cornwall, Camilla să fie cunoscută drept „Regina Consort” atunci când va urca pe tron.

Într-o declarație lansată cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a Aderării Reginei Elisabeta, 6 februarie, cunoscută și sub numele de Jubileul ei de platină, Prințul Charles i-a mulțumit mamei sale pentru onoare.

El a continuat: „Suntem profund conștienți de onoarea reprezentată de dorința mamei mele. Deoarece am căutat împreună să o slujim și să o sprijinim pe Majestatea Sa și oamenii din comunitățile noastre. Draga mea soție a fost propriul meu sprijin constant pe tot parcursul.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel