Primul român din SUA mort de coronavirus. Bilanțul deceselor din diaspora ajunge la 73

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Aproape 1.500 de români aflați în Diaspora au testat pozitiv pentru noul coronavirus. Dintre aceștia, 73 de persoane au pierdut lupta cu temutul virus, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS) pe 25 aprilie.

Potrivit datelor comunicate oficial de GCS la ora 13.00, în ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 1.482 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus), cu două cazuri în plus față de cele declarate ieri.

Dintre aceștia, cei mai mulți sunt în Italia 1.157 (+1), 196 în Spania, 26 în Franța, 16 în Germania, 64 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în SUA (+1), 4 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia  și câte unul  în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 73 de cetățeni români aflați în  străinătate, 19 în Italia (+2), 16 în Franța, 23 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția și unul în SUA (+1), au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 21 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 8 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 21 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 8 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, mai precizează GCS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel