Primele IMAGINI de la Institutul "Matei Balș", după incendiul în care au murit 5 oameni - GALERIE FOTO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Au apărut primele imagini din interiorul pavilionului de le Institutul „Matei Balș” din București, care a fost afectat de incendiul în urma căruia au murit cinci pacienți.

"Primele imagini din pavilionul nr. 5 de la #MateiBals unde a avut loc incendiul în urma căruia au murit 5 persoane

#VladVoiculescu spune lejer că el a făcut tot, #NicusorDan spune că nu sunt probleme cu căldura (deși zona apare pe tabelul de avarii al #Termoenergetica), #FlorinCitu se laudă ce bine au intervenit, iar #KlausIohannis ne spune(din nou) că e nevoie de reformă în sănătate...

Deci probabil pacienții sunt de vină, nu?

Un singur cuvânt...DEMISIA, scrie Tudor Tim-Ionescu pe Facebook. 

FOTO

primele-imagini-de-la-matei-bals-dupa-incendiu

primele-imagini-de-la-matei-bals-dupa-incendiu-1

primele-imagini-de-la-matei-bals-dupa-incendiu-3

primele-imagini-de-la-matei-bals-dupa-incendiu-2

Mai mulți protestatari s-au adunat, vineri seară, la Spitalul Matei Balș. Oamenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva lipsei de reacție a autorităților cu privire la dezastrul din sănătate.

Vezi aici imagini de la PROTESTUL organizat la Matei Balș: VIDEO- Protest la Matei Balș. Oamenii au ieșit în stradă: "Opriți MĂCELUL din sănătate!" -VIDEO. ULTIMA ORĂ

5 morți în incendiul de la Matei Balș

 

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balș, soldat cu cinci morți. Zeci de pacienți au fost evacuați la alte spitale bucureștene.

Corpul de control al prim-ministrului a început verificări la Institutul "Matei Balş" în urma incendiului de vineri dimineaţă izbucnit la unitatea medicală.

Conducerea Spitalului Matei Balș anunță că va sprijini ancheta privind incendiul care a provocat cinci decese. Totodată, cei de la unitatea medicală au transmis condoleanțe familiilor victimelor incendiului.

În comunicatul transmis presei vineri seara, echipa Institutului Național de Boli Infecțioase "Prof.Dr. Matei Balș" transmite condoleanțe familiilor victimelor accidentului din dimineața zilei de 29 ianuarie, soldat cu cinci decese dintr-un total de 101 pacienți spitalizați îngrijiți de 20 cadre medicale pe timpul nopții, inclusiv medicul șef de gardă.

Toți pacienții au fost evacuați și transportați în siguranță către alte unități sanitare, precum și la nivelul celorlalte secții din incinta institutului, susțin reprezentanții spitalului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel