Primarul Kievului, campionul Vitali Klitschko, divorțează de soția sa după 25 de ani de căsnicie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Primarul Kievului, Vitali Klitscho, descrie capitala Ucrainei ca fiind „încercuită"
Primarul Kievului, Vitali Klitscho, descrie capitala Ucrainei ca fiind „încercuită"

Fostul campion mondial la box la categoria grea și primar al Kievului, Vitali Klitschko divorțează de soția sa după 25 de ani de căsnicie. Potrivit lui Klitschko, el și soția sa nu mai locuiesc împreună de mult timp.

 

 

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a anunțat că divorțează de soția sa Natalya. El a spus că locuiesc în țări diferite de mulți ani, așa că un divorț ar fi un final logic pentru relația lor, potrivit Babel.

În același timp, Klitschko a precizat că, chiar și în ciuda divorțului, viața merge mai departe.

"Mulți ani - interese diferite, viață diferită. Și am decis deja să o facem oficial. Aceasta este dorința ambelor părți. Încă avem relații bune, ne respectăm reciproc, copiii sunt adulți, iar viața merge mai departe", a spus Klitschko.

Primarul Kievului a adăugat că inima sa „este ocupată“ în acest moment. Dar nu a spus dacă are o nouă iubită, sau doar și-a mărturisit dragostea pentru Kiev.

Reamintim, Vitali Klitschko și Natalya s-au căsătorit în 1997. Au avut trei copii în căsnicia lor - doi fii și o fiică. Natalia locuiește în Germania de câțiva ani, în timp ce Klitschko a rămas în Ucraina.

 

Vezi și: Zelenski spune că forțele ucrainene vor viza soldații ruși aflați la cea mai mare centrală nucleară din Europa

 

Zelenski spune că forțele ucrainene vor viza soldații ruși aflați la cea mai mare centrală nucleară din Europa. Occidentul îndeamnă Moscova să se retragă, pe fondul temerilor de catastrofă nucleară după atacurile cu rachete.

Națiunile G7 se tem de o catastrofă nucleară și au cerut Moscovei să își retragă forțele de la centrală. 

Ucraina și Rusia au făcut schimb de acuzații cu privire la multiplele incidente recente de bombardamente la instalația din Zaporojie, cea mai mare centrală nucleară din Europa. Trupele rusești au capturat centrala la începutul războiului.

'Fiecare soldat rus care fie trage asupra centralei, fie trage folosind centrala ca acoperire, trebuie să înțeleagă că devine o țintă specială pentru agenții noștri de informații, pentru serviciile noastre speciale, pentru armata noastră', a declarat Zelenski într-un discurs de seară.

Atacurile cu rachete au fost aproape de a elibera material radioactiv

 

Aceasta vine după ce atacurile cu rachete au fost aproape de a elibera material radioactiv, în timp ce Ucraina și Rusia varsă sânge pentru controlul Donbasului. 

Zelenski s-a adresat sâmbătă națiunii, reiterându-și afirmația că Rusia folosește centrala ca șantaj nuclear.

Centrala domină malul sudic al unui vast rezervor de pe râul Dnipro.  Forțele ucrainene care controlează orașele și localitățile de pe malul opus au fost supuse unui bombardament intens din partea deținută de Rusia.

Agenția ucraineană de informații pentru apărare a avertizat anterior cu privire la noi "provocări" rusești în jurul centralei, în timp ce primarul în exil al orașului în care se află centrala a declarat că acesta a fost supus unor noi bombardamente rusești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel