Primar PSD, supărat că locuitorii își expun CHILOȚII la geam când sunt oaspeți în localitate

Narcis Popa |
Data publicării:

Mariana Gâju, primarul PSD al comunei Cumpăna din județul Constanța este supărată pe locuitori pentru că astăzi nu și-au strâns chiloții de pe balcon, în comună având loc un eveniment important și vor avea oaspeți. În acest sens, ea a ținut să-i certe pe facebook.

"Dragi tineri cumpăneni, beneficiari ai locuinţelor de tip ANL

Eu, primarul comunei Cumpăna, v-am adresat rugămintea de a nu expune obiectele vestimentare la balcoanele care au vizibilitate către Complexul Sportiv azi, 9 mai 2019, între orele 1400 – 2100, pe perioada organizării festivităţii de inaugurare a acestui obiectiv de investiţie.
Ca român şi creştin, am învăţat să primesc oaspeţii în curtea mea, neexpunându-mi lucrurile intime pe timpul vizitelor.
Tocmai de aceea, având astăzi peste 180 de oaspeţi din cele 8 regiuni ale României, care participă la Finala Cupei Satelor la Fotbal, am vrut să-i primim ca adevăraţi români şi creştini, vrednici şi bucuroşi să le prezentăm copiii noştri campioni regionali şi rezultatele acestora, în condiţii fireşti de sărbătoare.
Nu v-am solicitat să expuneţi tablouri, nici măcar drapelul României, aşa cum ar merita să fie expus la asemenea manifestare.
În calitate de mamă şi apoi de primar al localităţii, doresc din tot sufletul succes micilor fotbalişti - copii de 13 ani – campioni regionali antrenaţi de dl prof. Cristian Mustacă, care vor juca finala Cupei Satelor în perioada 10 – 12 mai 2019," este mesajul primarului Mariana Gâju.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel