Primar PSD, acuzat că a îndemnat un bătrân imobilizat cum să voteze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Primarul PSD al localității constănțene Ciobanu, Tudorel Gurgu, acuzat că a intrat în cabina de vot alături de un bătrân imobilizat și l-a îndemnat cum să voteze. Polițiștii au deschis dosar penal în această cauză.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal in rem după ce un membru al secției de votare din comunca constănțeană Ciobanu a sesizat autoritățile după ce primarul Tudorel Gurgu ar fi intrat în secția de vot împreună cu un bătrân imobilizat în scaunul cu rotile și l-ar fi îndrumat cum să voteze.

„În jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați de către un membru al secției de votare nr. 391 din cadrul Liceului Tehnologic Ciobanu cu privire la faptul că primarul localității Ciobanu ar fi însoțit la secția de votare un bărbat de 73 de ani, imobilizat în scaun cu rotile, și ar fi intrat cu acesta până la cabina de votare unde, profitând de perdeaua întredeschisă, ar fi observat procesul de votare și l-ar fi îndrumat cum să voteze.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea confidențialității votului“, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel