Presa internațională: România, destinația favorită a femeilor din Europa. Care este motivul

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

România devine destinația favorită a europenilor care vor să își efectueze o operație estetică. Vestea prețurilor foarte mici s-a răspândit rapid, astfel că zeci de mii de europeni, în special femei, vin anual la clinicile private de la noi din țară, relatează cotidianul Liberation. 

"Am plătit călătoria mamei mele la București pentru un mic tratament estetic de întreținere", a spus Marion, un tânăr director executiv francez care trăiește în România. Înainte de a-și aduce mama pentru un tratament la nivelul ploapelor, ea a testat actele estetice "făcute în România". 

Cu chirurgii interni instruiți și clinicile private de ultimă generație, România devine rapid prima destinație europeană pentru chirurgie cosmetică. Țara are mai multe clinici decât vecinii săi și "toți chirurgii sunt acreditați de Colegiul medicilor americani. Aceștia practică un nivel de chirurgie estetică foarte înalt, la fel ca în Occident, acolo unde au fost instruiți ", declarată un reprezentant al Asociației Române de Turism Medical.

Tot mai mulți oameni din Marea Britanie, Franța, Elveția, Suedia sau țările din Golf vin în România pentru o operație estetică datorită prețurilor mici. 

Conform datelor din  2017, aproape 13 000 de pacienți străini au trecut pragul clinicilor de operații estetice din România. În timp ce majoritatea dintre ei rămân atrași de îngrijirea dentară, 20% dintre aceștia au venit pentru chirurgie plastică.

Foarte mulți pacienți aterizează în București fără a trece prin agenții, zvonul despre operațiile din România răspândindu-se foarte rapid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel