Prețurile alimentelor din România, creștere MAJORĂ în ultimele ore. Rareș Bogdan: "Trebuie să le plafonăm. Nu mai e timp de analiză!"

Narcis Popa |
Data publicării:

Situația prețurilor în România este îngrijorătoare. Prețul cartofilor la retaileri a ajuns la 5 lei per kilogram, iar în unele situații cum este a unora dintre vânzătorii din Constanța, prețul a atins chiar și 9 lei per kilogram. 

Rareș Bogdan atrage atenția că este momentul plafonării prețurilor pentru a evita profitul speculanților pe spatele fricii oamenilor.

"Suntem obligati sa PLAFONAM preturile la produsele alimentare de baza si medicamente cat mai rapid cu putinta. Pur si simplu unii inteleg din aceasta criza sa faca specula si sa exploateze frica oamenilor si starea de urgenta in care ne aflam. Stiu ca este o masura profunda anti-liberala dar in astfel de momente nu mai este loc si timp de a analiza orientari doctrinare sau incadrari de politici economice. Pur si simplu trebuie sa rezolvam o problema reala care a aparut in Romania in ultimele 72 de ore. Sigur, toate acestea se fac discutand cu Asociatiile Producatorilor si de asemenea cu reprezentantii marilor Retaileri pentru ca doar IMPREUNA putem reusi sa trecem cu bine prin situatia actuala. Nu este loc de batalii politice acum, cine incearca sa joace politic orice actiune in astfel de momente, va fi pur si simplu strivit politic de catre opinia publica. Azi nu exista Opozitie si Putere, exista doar interes national si patriotism real. Asta pentru cei care inca sunt sanatosi la cap!" este mesajul lui Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel