Ședință CEX PSD: S-a cerut DEMISIA lui Codrin Ștefănescu și a lui Cătălin Rădulescu

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderii social-democrați s-au reunit în ședința Comitetului Executiv, în această seară, la sediul din Băneasa și urmează să schimbe oamenii fideli ai lui Dragnea și să stabilească strategia partidului pentru următoarea perioadă. 

Demisia lui Codrin Ștefănescu din funcția de secretar general al PSD a fost cerută în ședința CEX, anunță Antena 3. De asemenea, s-a cerut și demisia deputatului Cătălin Rădulescu. 

Gabriela Firea a anunțat că organizaţia PSD Bucureşti o susţine pe Rodica Nassar pentru funcţia de secretar general al partidului

Lia Olguța Vailescu a anunțat că renunță la funcția de purtător de cuvânt al PSD. În ceea ce privește funcția de secretar general, pesediștii au venit cu propunerile Rodica Nassar și Niculae Bădălău. De asemenea, o variantă discutată în spatele ușilor închise pentru purtător de cuvânt este Titus Corlățean.

Viorica Dăncilă i-a propus pe Paul Stănescu ca președinte executiv interimar.

În ședința Biroului politic al PSD, Viorica Dăncilă a anunțat că îl susține pe Paul Stănescu pentru funcția de președinte executiv al PSD iar pentru președinția Camerei Deputaților pe Marcel Ciolacu.

De precizat este că și deputatul Florin Iordache, omul de bază al lui Dragnea din Parlament a anunțat în partid că vrea să candideze pentru șefia Camerei Deputaților însă candidatura sa a fost respinsă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel