Surpriza unui grup de nouă persoane la un restaurant din Italia. Nota de plată de doar 180 de euro

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Nota de plată / Sursa: corriereadriatico.it
Foto: Nota de plată / Sursa: corriereadriatico.it

Un italian a șocat internetul după ce a postat nota de plată de la un restaurant din Ostia, unde a luat masa cu alți opt prieteni. 

Un italian a stârnit o mulțime de reacții după ce a postat într-un grup de Facebook nota de plată de la un restaurant unde el și cei opt prieteni ai lui au plătit doar 180 de euro.

În cadrul acestei experiențe, cele nouă persoane au avut parte de o selecție diversificată de mâncăruri. De la antreuri și bruschette (1.5 euro fiecare), la preparate tradiționale precum trippa alla romana (9 euro pentru două persoane), toți s-au bucurat de o varietate de preparate.

Printre preparatele principale s-au numărat paste cacio e pepe (pentru patru persoane), amatriciana (două porții), ravioli cu unt și fasole cu ciolan, toate însotițe de băuturi răcoritoare și beri, scrie Corriere Adriatico. 

Citește și: Trei restaurante populare din Bologna, închise. Unul dintre ele folosea pâinea veche mușcată de clienți pentru pesmet

Cu toate acestea, surpriza plăcută a venit odată cu nota de plată, care s-a dovedit a fi incredibil de accesibilă. "Voi reveni cu siguranță", a scris unul dintre clienți în grupul de Facebook. "La Roma, cu douăzeci de euro nici măcar o pizza și o bere", a subliniat el, evidențiind raportul excelent calitate/preț oferit de restaurantul la care au luat prânzul.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel