Prăjitură rapidă din 3 ingrediente. Fără făină, fără zahăr și fără lapte. O porție are doar 120 calorii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Prăjitură rapidă din 3 ingrediente. Fără făină, fără zahăr și fără lapte. O porție are doar 120 calorii
Prăjitură rapidă din 3 ingrediente. Fără făină, fără zahăr și fără lapte. O porție are doar 120 calorii

Prăjitură rapidă din 3 ingrediente. Fără făină, fără zahăr și fără lactoză. O porție are doar 120 calorii. Vă este poftă de ceva dulce, dar țineți la siluetă? Nimic mai simplu. Puteți prepara un desert din doar trei ingrediente, care are 120 Kcal pe felie. Munca este redusă la minimum, dar gustul prăjiturii este rafinat, deoarece aroma bananelor va fi foarte intensă.

Rețeta pe care ți-o  propunem, azi,  este un desert parfumat, fără făină, lapte sau conservanți. Preparatul este original, gustos, sănătos și bogat în nutrienți. Apropo, este și foarte simplu de preparat. Cu siguranță nu trebuie să fii un bucătar priceput pentru a o face.

 

Ingrediente pentru 8 porții de prăjitură rapidă:

4 banane,

3 ouă mari,

40 de grame de amidon de porumb.

 

Prăjitură rapidă din 3 ingrediente. Fără făină, fără zahăr și fără lactoză. Cum se prepară

 

 

Bananele curățate și pasează și se pun, pentru 5 minute, în cuptorul cu microunde ca să extrageți sucul din banane. Când timpul a trecut, pulpa de banane se pune într-o strecurătoare și se amestecă ușor, ca să se scurgă zeama. Zeama scursă din banane se pune pe foc mic până când volumul său se reduce la jumătate, obținând, astfel, un sirop de banane care va face ca aroma desertului să fie super intensă.

Ați putea încerca și:  Prăjitura cu lapte cald: E pufoasă ca un nor și are un gust divin. Ai nevoie doar de 6 ingrediente 

 

Pulpa de banane se pune într-un mixer pentru a o catifela, apoi o amestecăm cu siropul care trebuie să fie răcit. Cernem amidonul de porumb și îl amestecăm cu crema de banane, amestecăm până obținem o compoziție omogenă și catifelată.

Vedeți și:  Bavareză cu cafea. Fără făină și fără unt. Un desert spectaculos, pentru masa de Revelion

 

Luați o matriță pe care o tapetați cu hârtie pergament și turnați aluatul în ea. Prăjitura se coace într-un cuptor fierbinte, la 170 grade,  timp de aproximativ 45 de minute. Acest desert este o alegere perfectă pentru ce care țin la siluetă și nu numai. Toată familia va fi cucerită de gustul intens de banane.

Ar putea să vă placă și:  Chec cu banane. Un desert neobișnuit de delicios, simplu și ușor de făcut. Fără zahăr și fără lapte

 

Consistența acestui tort este destul de compactă, lucru care ne permite să îl tăiem pe jumătate și să-l umplem cu cremă, gem de fructe de pădure și să o decorăm cu zahăr pudră. Va obține astfel un alt aspect și un alt gust. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel